Коічі Тсудзі, старший генеральный менеджер Yamaha Motorsports:

Ми з захопленням офіційно починаємо Нашу подорож з новим титульним спонсором, Monster Energy. Хоча цей бренд повністю відрізняється від Yamaha, у Нас спільна чудова гоночна спадщина і в чемпіонаті MotoGP теж.

Цей рік важливий для Нас: "Ямаха" проходить через різні структурні зміни. В якомусь сенсі нова ліврея це відображає. Хоча зміни набагато глибші нової колірної схеми, Я у всіх присутніх відчув велике натхнення і мотивацію, коли Ми тут в Джакарті представили мотоцикли цього року і новий логотип команди. Це ключове: Нам потрібен цей імпульс і завзяття. Це як правило, кличе Нас до перемог, поки ми готуємося до чемпіонату MotoGP 2019.

Лін Джарвіс, керуючий директор Yamaha Motor Racing:

Команда Yamaha Factory Racing MotoGP цього року відрізняється від минулих років. Цього разу команда прибула до Індонезії. Ринок країни дуже важливий для Yamaha Motor Group.

Це центральний регіон Азії, і він близький до першого офіційного тесту, який післязавтра почнеться в Малайзії. Все це - ідеальна місцевість для запуску команди.Yamaha і Monster Energy багато років співпрацювали. Ми раді, що з 2013 року це офіційний спонсор нашої Yamaha Factory MotoGP, і зараз Ми працюватимемо ще тісніше, адже Ми вступаємо в глобальний альянс двох брендів, і Вони отримали роль титульного спонсора.

Валентіно Россі #46:

Представлення команди - подія, якою Я завжди насолоджуюся. Це перший раз, коли Ми можемо повністю показати наш пакет для нового сезону, і найважливіше те, що ця подія сигналізує: початок сезону близько!

Я щасливий, що в цьому році Monster Energy приєднується до Нашої команди в новій ролі. Вони давно спонсорували "Ямаху" і мене, тобто Ми добре знайомі і поділяємо однакову пристрасть до перегонів - це важливо.

Я з нетерпінням чекаю нового сезону, і коли знову поїжджу. Хочу повернутися на мій М1! Мені добре, я рішучий, як завжди - тут нічого не змінилося. І я впевнений, що з наполегливою працею Ми зможемо краще, ніж рік тому, і повернемося на вершину.

Маверік Віньялес #12:

Ми тут, в Джакарті, щоб почати новий сезон. В цьому році представлення команди було дуже особливим, тому що багато чого змінилося в порівнянні з минулим роком. Для всіх нас це буде абсолютно свіжий старт.

Зимові місяці були хорошою можливістю приготуватися до сезону 2019. У мене був час відпочити, подумати, але пристойну частину зайняли тренування. Загалом, Я готовий знову почати їздити на моєму М1.

Через кілька днів у Нас тест на Сепангу - перший шанс побачити, де ми знаходимося. Я його дуже чекаю, тому що у мене великі очікування від цього року. Моя мотивація не змінилася, і в цьому сезоні я планую на повну включити "Режим звіра!".


Приєднуйтесь до Нас: