Фінансова забезпеченість команд MotoGP видна по презентаціях. Suzuki Ecstar у цьому році вирішила не проводити офіційну прем'єру.

Suzuki Ecstar в 2019 році - це іспанський склад з Алексом Рінсом і новачком класу Жоаном Міром, який замінив Андрееа Янноне. Зайняв в минулому сезоні п'яте місця Рінс був найсильнішим пілотом з тих, хто не перемагав. Доїхати до першого місця, принести Suzuki першу перемогу з 2016 року - його головна мета. Три других місця 2018 року говорять про те, що пілот # 42 близький до успіху.

Жоан Мір продовжує традицію Suzuki вирощувати пілотів з нуля. Його чекає перший сезон MotoGP, як це було з Алексом Рінсом в 2017, Маверіком Віньялесом в 2015, Альваро Баутіста в 2010, і так далі. Більш того, в Suzuki починалися кар'єри Баррі Шина (1974) і Кевіна Шванца (1986), чемпіонів прем'єр-класу.

Алекс Рінс # 42:

Нарешті зима закінчилася, і можна повернутися до тренувань! Ця зимова перерва здавалася дуже довгою, і Я з нетерпінням чекаю коли виїду на трек.

Після останнього тесту в листопаді Я залишив інженерам для роботи чіткий зворотній зв'язок. Наскільки Я знаю, поліпшення, які ми випробуємо на Сепангу, будуть не глибокими, а буде безліч дрібних поліпшень у всіх областях - в цьому абсолютна філософія Suzuki.

У мене була дуже насичена зима, з успішним відновленням і насиченою тренувальною програмою. Це важливий рік, тому що в 2018-му Ми змогли показати, що можемо постійно битися за подіумні позиції, а тепер пора за призом, за перемогою.

Жоан Мір # 36:

Що й казати, Я з великим піднесенням повернувся до свого мотоцикла. Без треку ця зима була дуже довгою, але я фокусувався на своїй фізичній підготовці, яка поки давала позитивні результати.

Само собою, мені ще потрібно багато годин тренувань. Також є багато речей, які мені ще потрібно зрозуміти, щоб стати ще кращим, але я дуже нвідчуваю підтримку команди, і заради покращення своїх навичок я покладаюся на її багатий досвід. Це буде цілісний пакет - Я і Байк, - який Я сподіваюся, буде розвиватися крок за кроком.

Я не відчуваю ніякого тиску, але моїм завданням, звичайно, буде зменшення розриву до переможця.


Приєднуйтесь до Нас: