Завод Ducati першим офіційно представив команду MotoGP в 2019 році.

Андреа Довіціозо і Данило Петруччі представили публіці нову ліврею Desmosedici GP19 під час презентації в Philip Morris R&D Cube в місті Невшатель (Швейцарія). Великим предметом обговорення стало додавання фрази "Mission Winnow" в ліврею мотоцикла і в офіційну назву команди.

На перший погляд словосполучення Mission Winnow адекватному перекладу не піддається, оскільки Winnow дослівно перекладається як «віяти» і має відношення до сільськогосподарської тематики. Якщо придивитися і подумки розділити друге слово на дві частини, вийде "Mission Win Now" - "Місія Перемогти Зараз".

Луїджі Даллінья, генеральний менеджер Ducati Corse:

У 2018 році Ми провели ще один дуже важливий сезон для нас в MotoGP. Ми знову виросли і покращилися як з технічного боку, так і зі спортивноо.

4 сезони поспіль Ми рухаємося тільки вперед. Ми були дуже конкурентні навіть на тих треках, на яких традиційно відчували великі труднощі. Ми домоглися більшої кількості перемог і подіумів в порівнянні з 2017 роком.

Звичайно, Наші прямі конкуренти теж покращилися. Але Ми повинні прогресувати ще більше, втілюючи в реальність нові ідеї і еволюціонуючи у всіх можливих областях. Ми впевнені хочемо повернути титул MotoGP назад в Борго Панігале.

Андреа Довіціозо #04:

Сезон 2018 року був дуже позитивним для Мене. Ми почали з перемоги. Незважаючи на злети і падіння, труднощі підштовхнули Нас до пошуку нових напрямків, і за півсезону Ми зробили великий крок вперед.

Я повністю задоволений виконаною разом з командою роботою. Практично у всіх гонках другої половини сезону Ми боролися за перемогу. Крім того, Я вважаю, що ми зможемо покращитися на майбутніх тестах, зробимо кілька важливих кроків вперед і почнемо новий сезон найкращим чином. Очікування високі.

У мене відмінний зворотний зв'язок з мотоциклом і командою механіків. Зараз у Нас ще більше досвіду, ніж у минулому році, і шанси стали ще вище. Я радий ділити гараж з Данилом. Ми добре знаємо один одного.

Данило Петруччі #09:

Минулий сезон був дуже важливий для Мене. Я провів найкращий у кар'єрі сезон з точки зору набраної кількості очок. І хоча я не виконав мети стати кращим гонщиком серед незалежних команди, я закінчив сезон 2018 року на позитивній ноті.

Я пишаюся, що буду виступати в кольорах заводського колективу. З нетерпінням чекаю можливості почати Нашу подорож. Ми з моєю новою командою налагодили відмінний контакт, а технічний рівень вище, ніж коли-небудь. Що стосується Мене, Я знаю, де ще можу покращати свої навики, щоб бути впевненим у тому, що буду в кращій формі до першої гонки сезону.

Дуже радий, що у мене з напарників Андреа. Він не тільки феноменальний гонщик, але також прекрасна людина. Ми давно знаємо одне одного, і почали тренуватися разом з однією метою: разом провести реально сильний сезон!


Приєднуйтесь до Нас: